HOE WERKT HET

In juni 2021 zijn we gestart met de permanente levering door Stichting Eerlijk Eten uit de Streek van lokaal geproduceerd eten, levensmiddelen en etenswaren. Je kunt je aanmelden voor abonnementen op een wekelijks pakket groenten, aardappelen, eieren en/of biologische zuivel. Hieronder leggen we je uit hoe de abonnementen in de praktijk werken.

SOORTEN ABONNEMENTEN

Bij Eerlijk Eten uit de Streek kun je kiezen uit vier soorten abonnementen. We hebben “foodboxen”, zoals voedselabonnementen ook wel genoemd worden, voor groenten, aardappelen, eieren en zuivel.

Daarbij hanteren we verschillende formaten of groottes:

  • Small (voor 1 persoon)
  • Medium (voor 2 personen)
  • Large (voor 3 à 4 personen)
  • Extra Large (voor 4 à 5 personen)

Als je kleine kinderen hebt, kun je uitgaan van een halve portie per kind. Voorbeeld: stel je hebt een gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen

  • bij kinderen onder de 12 jaar kun je gaan voor een Large pakket,
  • bij kinderen ouder dan 12 jaar kies je voor Extra Large.

De prijzen van de verschillende abonnementen vindt je terug in het aanmeldformulier.

kist groentebox

AFHALEN

Je haalt je abonnement elke week op vrijdag af bij een van onze afhaalpunten. De locaties zijn verspreid door Midden-Nederland en regio FoodValley. Meer locaties zullen volgen.

Neem contact op als je een geschikt afhaalpunt denkt te kunnen voorstellen. Dan onderzoeken wij of we deze locatie kunnen opnemen!

Wij leveren de pakketten af in een papieren tas. Deze mag je houden. Als de tas nog goed genoeg is, lever die dan weer in. Dan kunnen we tassen zoveel mogelijk hergebruiken. Bij het afhalen hoef je geen geld of pinpas mee te nemen, want je betaalt per (digitale) factuur.

AANMELDEN

In verband met beperkte logistieke capaciteit en beperkte productiecapaciteit van producenten hanteren wij een maximum aantal abonnementen. Daarom krijg je óf een bevestiging van je abonnement met de ingangsdatum van de levering (over het algemeen zo’n 1-2 weken na de aanmelding), óf de melding dat je op onze wachtlijst staat.

In dat laatste geval nemen we zo snel mogelijk contact op zodra er een plekje voor je vrij is. Natuurlijk hopen wij het aantal abonnementen snel te kunnen uitbreiden!

EENMALIG PROBEREN

Wil je eerst een abonnement uitproberen? Dat kan natuurlijk. Stuur een mail met je gewenste test-abonnement en afhaallocatie aan abonnementen@eerlijketenuitdestreek.nlinfo@eerlijketenuitdestreek.nl. Op deze manier kun je eenvoudig testen of het pakket wat voor jou is en of je het goede formaat te pakken hebt.

PAUZEREN, WIJZIGEN OF OPZEGGEN

Wil je je abonnement wijzigen van grootte, tijdelijk pauzeren of opzeggen? Geen probleem. Stuur een mail met je gewenste wijziging aan abonnementen@eerlijketenuitdestreek.nl met een cc naar info@eerlijketenuitdestreek.nl. Als je dit uiterlijk vrijdag doet dan gaat de wijziging de vrijdag daarna in.

Recent Posts / View All Posts

google maps

Zomerstop

| abonnement, nieuws, shop | No Comments

Zoals vorige week al gemeld in de informatie mail staat de webshop op pauze. Vanaf deze week zullen dan ook alle mutaties handmatig worden doorgevoerd. Alle bestaande lopende en gepauzeerde…

kist groentebox

Inhoud pakketten week 31

| abonnement, nieuws | No Comments

In verband met de zomerstop worden alleen de groentepakketten geleverd. Biologisch groentepakket sperziebonen; courgette; lollo rossa; chinese kool en komkommer ( niet in S). De bolcourgette kan dan nog narijpen…

groente en fruit kist

Inhoud pakketten week 28

| abonnement, nieuws, nieuwsbrief | No Comments

Zie hier de inhoud van de groentepakketten voor week 28! BIO GROENTEPAKKET courgette eikenbladsla broccoli (niet in S) paksoi chioggia biet Deze week komt alles van De Landouw uit de…

hert bier

Hert Bier – heerlijke, lokaal gebrouwen, biertjes voor de zomer

| nieuws, producent, shop | No Comments
Hert Bier Maak kennis met Hert Bier uit Putten en ontdek de volle smaak van onze bijzondere bieren. Mooie speciaalbieren uit onze eigen brouwerij op de Veluwe. Om op de...