Skip to main content

Na een succesvolle challenge in 2020 draait stichting Eerlijk Eten uit de Streek sinds juni 2021 met een permanente levering. Lente, zomer, herfst en winter ben je verzekerd van een ruim aanbod aan lokaal eten bij jou uit de buurt. Al meer dan 50 trouwe deelnemers ontvangen wekelijks een pakket met lokale producten en eerlijk eten uit de buurt. Heerlijk verse, lokale groenten, brood, eieren, zuivel en vlees direct van de boeren uit de FoodValley regio en Midden-Nederland.

Doorgroeien

Om ons initiatief schaalgrootte voordelen te geven hebben we minimaal 250 deelnemers met een abonnement nodig. Wil jij ook de hele week genieten van verse levensmiddelen en je boodschappen in een bezoekje bij helemaal afronden? Sluit dan vandaag nog een abonnement af voor streekgroenten, biologische zuivel (melk, yoghurt, vla), scharreleieren zo van de boerderij, heerlijke aardappelen uit de weilanden in de buurt!

Verse streekproducten

Wij zetten ons samen met onze vrijwilligers en producenten maximaal in voor een lokaal voedselsysteem met een eerlijke prijs. Op dit moment vraagt de wekelijkse levering een grote inzet van vrijwilligers. We zijn ontzettend dankbaar voor het werk dat zij doen en de energie die zij hiervoor hebben. Mede met onze vrijwilligers maken we een succes van Eerlijk Eten uit de Streek.

Foodboxen of groenteabonnementen

Steun onze actie om het voedselvoorziening in de regio duurzamer te maken. Daarmee draag je bij aan een gezonde landbouw in de regio, minder vervuilend transport, versere en gezondere voeding bij de gezinnen en efficiëntere samenwerking tussen producenten in de regio.

Promotie

Wijs familie, vrienden, buren en andere geïnteresseerden in jouw netwerk op Eerlijk Eten uit de Streek. Je kunt dat op diverse manieren doen:

  • Stuur onze flyer door naar je familie, buren, vrienden of anderen.
  • Organiseer een actie in jouw kantine voor producten uit de streek op je werk, vereniging of club.
  • Deel onze berichten op social media, Facebook en Instagram.
  • Organiseer een culinair diner thuis voor familie en vrienden met producten van Eerlijk Eten uit de Streek.

Heb je zelf nog leuke ideeën om ons initiatief verder onder de aandacht te brengen, of heb je nog vragen? Neem dan contact op. Hulpmiddelen (flyer, tekst voor mails en social media berichten) zijn beschikbaar.