PRODUCENTEN ONTMOETEN ELKAAR

Op woensdag 14 juli was het zover: de eerste producentenbijeenkomst van Eerlijk Eten uit de Streek. Een avond waarbij huidige en potentiële producenten elkaar konden ontmoeten. Het bestuur en de kerngroep van de Stichting lieten met een presentatie zien wat de laatste ontwikkelingen zijn, namelijk: de start van de abonnementen en de nieuwe webshop. Wekelijks worden al 50 abonnementen afgenomen en steeds meer consumenten vinden hun weg naar de webshop.

Tijdens deze bijeenkomst was er vooral ruimte voor input van de producenten. Wat zijn hun ervaringen tot nu toe? Welke mogelijkheden zien zij voor de toekomst? Wat betekent duurzaamheid eigenlijk? Een algemene conclusie van de avond: de drive is enorm! Alle producenten zien graag dat Eerlijk Eten uit de Streek een groot succes wordt. Zij zullen doen wat in hun macht ligt om hieraan bij te dragen.

Eén ding is zeker: de webshop wordt in de toekomst uitgebreid. Er zijn nog genoeg producenten in de regio met prachtige producten die een plek verdienen in de webshop. Mis jij nog een product of producent in de webshop en vind je dat deze hier echt thuishoort? Laat het ons dan weten via info@eerlijketenuitdestreek.nl.

ONZE PRODUCENTEN

DOE JE MEE?

Lijkt het jou ook leuk om actief betrokken te zijn bij Eerlijk eten uit de Streek? Spreekt lokale voedselproductie en eten uit de korte keten jou aan? Krijg je zin om mee te bouwen aan een nieuw voedselsysteem in jouw buurt? Denk dan mee in de ontwikkeling, steek actief je handen uit de mouwen, meld je aan voor de volgende 40dagen challange of blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Een ieders inzet is van harte welkom!

IK MELD ME AAN