Wijnhoeve Middeldorp

Over de producent

Wijnhoeve Middeldorp is ongeveer 1 hectare groot en ligt in de Gelderse Vallei. Ingeklemd tussen Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en Randmeren. De naam Middeldorp is ontleend aan de naam van het perceel waarop de huidige wijnhoeve is gelegen.

Wij produceren en verkopen wijn waarbij wij het gehele proces van aanplant tot en met vinificatie en botteling in eigen hand te houden. Daarnaast organiseren wij rondleidingen en proeverijen ook in combinatie met een lunch of diner op de wijngaard. Het gehele proces wordt geleid door Ties van Dijk (vader) en Roelof van Dijk (zoon) met behulp van een groep vrijwilligers.

Project

wijn

Producent

Wijnhoeve Middeldorp

Duurzaamheid

In onze wijngaard willen we graag zo duurzaam mogelijk werken. Dat is mogelijk, omdat we hebben gekozen voor druivenrassen die het beste passen bij ons klimaat. Ook de toepassing van goed loofwandbeheer en het gebruik van moderne mechanische hulpmiddelen dragen daaraan bij. Onze visie om zo duurzaam mogelijk te werken, is ook van toepassing op de wijnmakerij. In totaal zorgen 124 zonnepanelen en een warmtepomp ervoor dat wij volledig energieneutraal kunnen werken.

Wijnhoeve Middeldorp
Wijnhoeve Middeldorp

Korte keten, direct levering

Wij geloven in lekkere, lokaal en duurzame producten waarbij zo min mogelijk toevoegingen of tussenpartijen worden gebruikt.