hert bier fabrikage

Over de producent

Hert Bier zag het levenslicht met een tripel met de naam Zwaar Leven. Inmiddels hebben we een uitgebreide serie Hert Bieren om mooie momenten en meesterlijke mijlpalen in het Leven te vieren. Met mensen met wie je je verbonden voelt. Voor elk speciaal moment in het leven hebben wij wel een passend speciaalbier.

Hert Bier is ontstaan vanuit vriendschap, toegewijd ondernemerschap en een specialisme in het brouwen van bier. Als vrienden bij elkaar komen en het leven delen, onder het genot van een biertje, ontstaat er verbinding. Dat gebeurde ook toen eigenaren Johan, Marcel en Carlo (de brouwer) bij elkaar kwamen om een gezamenlijke vriend te helpen aan een inkomen, omdat zijn baan op de tocht stond.

Die baan is gelukkig niet verloren gegaan, maar het idee om een brouwerij te beginnen werd geboren onder het genot van een van Carlo’s zelf gebrouwen biertjes. Met de hulp van zakenvrienden en investeerders zag Hert Bier in 2014 het levenslicht.

Project

Bier

Producent

Brouwerij Hert bier

Website

hertbier.nl

Duurzaamheid

Bij Hert Bier streven wij net als velen naar een zo duurzaam mogelijke manier van ondernemen. Dit doen wij bijvoorbeeld door zo efficiënt mogelijk om te gaan met water tijdens het brouwproces. Het bierbostel, afkomstig uit onze brouwerij, wordt hergebruikt als veevoer. Om te blijven verduurzamen zijn wij overgegaan op stalen herbruikbare fusten in plaats van plastic fusten.

Daarnaast hebben wij een samenwerking met de stichting grensverleggende talenten om ook een stukje maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en kansen te creëeren voor hen die het nodig hebben.

bierbrouwers hert bier
hert bier

Korte keten, direct levering

Wij zijn ervan overtuigd dat het thema Leven een extra dimensie geeft aan het bier. Met onze Hert Bieren reiken we een gesprek aan en laten we mensen genieten, verbinden en willen wij hen inspireren. Samen lachen, samen huilen en samen genieten. Samen Leven.

Hert Bier maakt de tongen los: ‘Welk Leven kies jij vandaag?’ De naam van het bier nodigt je uit voor een gesprek maar zeker ook de Levensvraag op het etiket van onze nieuwe huisstijl. Telkens met een vleugje humor en verdieping.

Met Eerlijk Eten uit de Streek hebben we een nieuwe samenwerkingspartner om onze Levens te delen, zodat nòg meer mensen kunnen genieten van het Leven.