de hoge born luchtfoto

Over de producent

Op een schitterende locatie midden tussen de akkers naast de campus van Wageningen Universiteit ligt zorgboerderij de Hoge Born. Wij bieden een mooie plek voor mensen die dagbesteding, activerend werk of arbeidstherapie zoeken.

Werken op het land is gezond en tastbaar door het contact met de natuur.
Op de Hoge Born vinden mensen een plaats waar rust en activiteiten onder deskundige begeleiding worden gecombineerd: Een plek om te herstellen en om talenten te ontdekken. Het bedrijfsmatige karakter zorgt voor een concreet en zichtbaar resultaat.

In onze boerderijwinkel kunt u terecht voor een ruim assortiment aan biologische producten, vers van het land. Daarnaast zijn er mogelijkheden om met een groep te vergaderen en voor excursies over het bedrijf. Kom sfeer proeven! Laat u verrassen door de charme van het boerenleven. U bent van harte welkom!

De boerderijwinkel van De Hoge Born uit Wageningen heeft een uitgebreid assortiment aan biologische streekproducten zoals groente, fruit die worden verbouwd op eigen terrein.

Project

groente, fruit

Producent

Stichting De Hoge Born

Website

dehogeborn.nl

Duurzaamheid

Op Boerderij de Hoge Born worden biologische groenten en fruit verbouwd en worden kippen gehouden voor verse eieren. Alle producten hebben een ecologisch keurmerk (SKAL).

hoge born
hoge born logo

Korte keten, direct levering