Over de producent

Joris heeft sinds 2015 zijn eigen bakkerij. In 2019 is deze bakkerij van Lunteren naar Ede verhuist. Op deze plek wordt nog steeds het brood bereid. In de bakkerij draait alles om natuurlijke smaakontwikkeling. Alle broden worden met de hand gevormd en gebakken op een stenen vloer. Zuurdesem brood is een van zijn specialiteiten.

Het mooiste vindt Joris de laatste fase voordat de broden de oven in gaan. Met een mes snijdt hij ieder brood in voor een optimale ovenrijs en een unieke signatuur. Het resultaat blijft altijd genieten. Heerlijk geurend smakend en krakend natuurbrood.

Project

brood

Producent

Jorisbrood

Website

jorisbrood.nl

Duurzaamheid

We gebruiken de beste (vaak biologiosche) ingrediënten voor onze broden: meel van onbespoten granen, Gelders grondwater en Keltisch zeezout. Al het meel is steengemalen zodat de voedingswaarde van de graankorrel behouden blijft.

“Goede voeding is cruciaal voor een aangenaam en gezond leven. Broodliefhebbers verdienen het best mogelijke brood dat de aarde, de akkerbouwer, de molenaar en de bakker gezamenlijk kunnen maken.”

korte keten, directe levering