EERLIJK ETEN
UIT DE STREEK

DUURZAAM . LOKAAL . GEZOND

jongens met een krop sla

MET 250 GEZINNEN ETEN UIT DE STREEK

Na een succesvolle challenge in 2020 draait stichting Eerlijk Eten uit de Streek bijna een half jaar met de permanente levering. Al meer dan 50 trouwe deelnemers ontvangen wekelijks een pakket met lokale producten en eerlijk eten uit de buurt. Heerlijke, verse, lokale groente, brood, eieren, zuivel en vlees direct van de boeren uit onze regio.

Doorgroeien

Om ons initiatief voort te kunnen zetten, hebben we minimaal 250 deelnemers met een abonnement nodig. Wil jij ook gemakkelijk bijdragen aan een eerlijker en duurzaam voedselsysteem en genieten van verse, lokale producten? Sluit dan vandaag nog een abonnement af!

NIEUWE DEELNEMERS GEZOCHT!

Verse streekproducten

Wij zetten ons samen met onze vrijwilligers en producenten maximaal in voor een lokaal voedselsysteem met een eerlijke prijs. Op dit moment vraagt de wekelijkse levering een grote inzet van vrijwilligers. We zijn ontzettend dankbaar voor het werk dat zij doen en de energie die zij hiervoor hebben. Mede met onze vrijwilligers maken we een succes van Eerlijk Eten uit de Streek.

Foodboxen of groenteabonnementen

Steun onze actie om het voedselvoorziening in de regio duurzamer te maken. Daarmee draag je bij aan een gezonde landbouw in de regio, minder vervuilend transport, versere en gezondere voeding bij de gezinnen en efficiëntere samenwerking tussen producenten in de regio.

OOK JIJ KUNT HELPEN, DOE JE MEE?

Wijs familie, vrienden, buren en andere geïnteresseerden in jouw netwerk op Eerlijk Eten uit de Streek. Je kunt dat op diverse manieren doen:

  • Stuur onze flyer door naar je familie, buren, vrienden of anderen.
  • Organiseer een actie in jouw kantine voor producten uit de streek op je werk, vereniging of club.
  • Deel onze berichten op social media, Facebook en Instagram.
  • Organiseer een culinair diner thuis voor familie en vrienden met producten van Eerlijk Eten uit de Streek.

Heb je zelf nog leuke ideeën om ons initiatief verder onder de aandacht te brengen, of heb je nog vragen? Neem dan contact op. Hulpmiddelen (flyer, tekst voor mails en social media berichten) zijn beschikbaar.

Download hier de flyer

Recent Posts / View All Posts

google maps

Zomerstop

| abonnement, nieuws, shop | No Comments

Zoals vorige week al gemeld in de informatie mail staat de webshop op pauze. Vanaf deze week zullen dan ook alle mutaties handmatig worden doorgevoerd. Alle bestaande lopende en gepauzeerde…

kist groentebox

Inhoud pakketten week 31

| abonnement, nieuws | No Comments

In verband met de zomerstop worden alleen de groentepakketten geleverd. Biologisch groentepakket sperziebonen; courgette; lollo rossa; chinese kool en komkommer ( niet in S). De bolcourgette kan dan nog narijpen…

groente en fruit kist

Inhoud pakketten week 28

| abonnement, nieuws, nieuwsbrief | No Comments

Zie hier de inhoud van de groentepakketten voor week 28! BIO GROENTEPAKKET courgette eikenbladsla broccoli (niet in S) paksoi chioggia biet Deze week komt alles van De Landouw uit de…

hert bier

Hert Bier – heerlijke, lokaal gebrouwen, biertjes voor de zomer

| nieuws, producent, shop | No Comments
Hert Bier Maak kennis met Hert Bier uit Putten en ontdek de volle smaak van onze bijzondere bieren. Mooie speciaalbieren uit onze eigen brouwerij op de Veluwe. Om op de...