Ingrediënten voor 2 personen
- 500 g aardappelen
- 100 g rucola
- 6 zongedroogde tomaten
- 1 paprika
- 125 g zachte geitenkaas
- 50 g walnoten
- 1 bosuitje
- peper en zout
Schil de aardappelen, snijd ze in kleinere stukken, voeg eventueel zout toe en kook ze in 15 minuten gaar.
TIP: Kook de aardappelen met een groentebouillon blokje voor extra smaak. Dan heb je ook geen extra zout nodig verder.
Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes, de paprika in stukjes en het bosuitje in ringetjes, hak de walnoten in kleinere stukjes.
Rooster de walnoten in een droge koekenpan totdat ze gaan kleuren en geuren. Dit maakt de schillen minder bitter! Niet verbranden, want dan wordt het juist weer bitterder.
Giet de aardappelen af, stamp ze tot een grove puree en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Roer er de geitenkaas, rucola, zongedroogde tomaat, bosui en paprika doorheen. Bestrooi met de walnoten.