EERLIJK ETEN
UIT DE STREEK

ABONNEMENTEN IN DE WEBSHOP

kratten met groenteabonnementen

ABONNEMENTEN IN DE WEBSHOP

Vanaf april 2022 sluit je een nieuw groentenabonnement gemakkelijk online af via onze webshop. Heb je al een abonnement en wil je deze pauzeren, wijzigen of stoppen? Ook dat regel je straks snel via onze webshop. Wij zijn blij met deze automatisering, want onze vrijwilligers krijgen zo meer tijd voor hun werkzaamheden én de foutmarge is verkleind. 

WAT VERANDERT ER VOOR ABONNEES?

In week 14 starten we met de abonnementen in de webshop. Je gaat dan over naar ons geautomatiseerde systeem waarbij je zelf je abonnement kunt regelen. We zorgen ervoor dat de facturatie is geregeld tot het moment dat de abonnementen via de webshop lopen. 

Belangrijk voor abonnees: in week 13 (tussen 28 maart en 3 april) moet je zelf je abonnement online afsluiten. Doe dit uiterlijk op zondag 3 april vóór 23:59 uur, anders kunnen de producten niet op tijd worden besteld. De eerste levering via het nieuwe systeem is op 8 april. Vanaf deze week verloopt de betaling via automatische incasso en verdwijnen daarmee de facturen.

Hoe sluit je dit nieuwe abonnement af? Download de handleiding.

PAUZEREN, HERACTIVEREN, WIJZIGEN, STOPPEN

Vanaf 3 april 2022 werken we met accounts op onze website. Heb je al eens besteld via de webshop? Dan heb je waarschijnlijk al een account. Heb je nog geen account? Maak deze dan gemakkelijk aan tijdens het vernieuwen of bestellen van jouw abonnement.

Na het inloggen kun je je abonnement een week pauzeren (bijvoorbeeld in vakantieperiodes), heractiveren, wijzigen of stoppen.

Let op dat je alle aanpassingen doorvoert voor zondag 23:59 uur als dit voor de daaropvolgende week geldt – anders loopt je abonnement door op de oude manier.

Verander je iets in je abonnement op maandag? Dan wordt dat de tweede vrijdag daarop verwerkt. De betaling start dan ook een week later. 

KORT SAMENGEVAT

  1. Sluit je abonnement uiterlijk zondag 3 april 23:59 uur online af. 
  2. Persoonlijk account is noodzakelijk bij abonnementen, niet voor losse bestellingen.
  3. De eerste levering via het nieuwe systeem is op vrijdag 8 april 2022.
  4. De betaling gaat vanaf nu via automatische incasso, de facturen verdwijnen.
  5. Pauzeren, heractiveren, wijzigen en stoppen kan met je webshop abonnement via de website, daar zijn geen mails meer voor nodig.
  6. Elke wijziging moet worden doorgegeven voor zondag 23:59 uur, dan wordt het nog verwerkt voor de eerstvolgende vrijdag.
  7. Wijzigingen vanaf maandag, worden de tweede vrijdag verwerkt.
  8. Abonnée worden kan hier.

AFHAALLOCATIES EN -TIJDEN

De afhaallocaties vind je online.

Let op dat je jouw abonnement binnen de aangegeven tijden ophaalt, tenzij anders afgesproken met de afhaallocatie!